Sjonge..vanmiddag even naar de AH.. Nou laat dat “even” maar even zitten..

Ze zouden een handboek moeten maken voor zulke ondernemingen met kinderen!

Het begon al met het winkelkarretje! Echt die wagentjes zijn toch veels te klein?! Deborah in de maxi-cosi in het karretje. Hup die zit. Maar toen pastje Jedidjah niet meer in het zitje… Dan maar op het krattenrekje ervoor. Dat vond ze natuurlijk helemaaaaal leuk! Goed begin denk ik. Al duwend loop ik de winkel in met mn hele kinderschare. Helaas wil Jedidjah voor het schap met de dessertrijst haar korte beentjes even strekken. Ik probeer dr snel weer op het rekje te krijgen met een biscuitje van thuis (de eerste!) voordat ze de appels en peren loslaat in de winkel. (u ziet het al voor u he?!) We lopen verder naar het schap met kruiden. Kaneel. Hebbes. Vanillesuiker? Veel plekken moeten nog gevuld worden dus, Helaas, waarschijnlijk uitverkocht..

We lopen verder en kom er bij het schap met de bak spullen achter dat de vanillesuiker daar bij hoort… logisch! Ook hier begint het kleine meisje alweer te draaien op het rekje (maar zeg nou zelf mam, dat zit echt niet lekker hor!)

Ik loop snel verder voor ze eraf kan stappen en neem de kortste route naar de brood afdeling. Daar gooi ik snel wat bolletjes in het karretje. Maar mevrouw vind deze afdeling wel erg leuk en vertikt het om door te lopen. Hup dan maar de fles.

Ik kom er inmiddels achter dat ik wat vergeten ben. Dus weer helemaal terug naar het begin. Vis. Hier sta ik even te zoeken wat ik zal nemen. Ik gooi de bakjes in het karretje en kom er tot mijn grote schrik achter dat m’n lieve kleine vlasblonde peuter in d’r leuke roze jasje verdwenen is!!!!! Ik brul haar naam door de winkel en zoek wild om me heen. Als ik naast me kijk zie ik haar heerlijk een pangasius filetje uitzoeken… Nou nog maar een koekje dan?!

Eindelijk, laatste halte, KASSA! gelukkig is het niet erg druk en zijn we snel aan de buurt. Dat dacht ik althans… De cassiere denkt dat het haar koffie pauze is en neemt het er ‘es heerlijk van:Even een praatje met iemand die toevalling voorbij loopt… Ahum…halloooooo?? ik sta hier met twee kleintjes waarvan 1 die ik continu aan dr capuchon moet trekken omdat ze zich anders op jullie krentenbollen stort! (ook dit ziet u al voor zich???!) Afijn, ik probeer netjes mn mond te houden en wacht geduldig…noujah niet echt geduldig maar wacht tot ze klaar is… We rekenen snel af en loop gelijk richting uitgang, maar teckel onderweg bijna een oud vrouwtje.. Ook dat nog. Sorry mevrouw! pffff wat ben ik blij dat mijn man vaak de boodschappen haalt 😉