© Remember Love | Design Studio-3D

HisStory

Herinner de liefde... in Zijn verhaal.  In Zijn geschiedenis.

 

De bijbel is een groot geschiedenisboek. Maar ook het enigste geschiedenisboek wat ik ken, wat verleden, heden en toekomst omvat. Het is Gods verhaal.

Hij schiep de wereld. En de kroon op Zijn schepping was de mens. Hij hield van ze daarom gaf Hij ze een eigen wil. Zodat ze Hem zelf steeds op konden zoeken. Uiteindelijk weten we hoe mis dit ging. Maar terwijl God de eerste mensen, uit bescherming, het paradijs ontzegde. Verscheen aan de horizon al het kruis. God zag de toekomst. Al die mensen die verloren zouden gaan, maar waar Hij Zijn Zoon voor gaf.

Jezus kwam. Hij die boven de tijd staat, stapte in de tijd. De Schepper werd schepping. Hij werd zelf mens. God die de mensen maakte uit stof, werd zelf stof. Zo dichtbij wilde Hij komen, omdat Hij van de mensheid hield en houdt. Hij werd geboren om als jongeman van 33 jaar te sterven aan een houten kruis. Om alle zonden te dragen van verleden, heden, en toekomst. Jezus droeg het. Hij stierf, en stond op uit het graf. Het verhaal gaat verder. Gods verhaal gaat verder. Zijn liefde reikt verder dan wij ooit kunnen beseffen. Zijn liefde staat buiten de tijd. Zijn liefde is van eeuwigheid af. Zijn liefde reikt... Dwars door de verhalen van vroeger, richting jouw hart.

Herinner deze liefde... in Zijn verhaal. 

 

Ik zie de geschrokken gezichten van de discipelen voor me. En of deze storm nog niet eng genoeg is, verschijnt er aan de horizon ook nog iemand…

Lees meer: Storm op het meer...

Een vrouw, op heterdaad betrapt.

Ze wordt meegesleurd door talloze armen.

Niet in staat om zichzelf los te rukken, laat staan zich te verdedigen, la…

Lees meer: Wie zonder zonde is...

Zodra de kerst voorbij is omhult ons kleine landje zich in het thema “pasen”.

De kerstboom heeft zijn doel volbracht en wordt omgeruild voor de origin…

Lees meer: Pasen -> It's all about Jesus!

Eeuwen geleden was er een moment in de tijd waar alles op gespitst was…

Het hele sterrenstelsel keek flonkerend toe,

de zon en de maan draaide naar hu…

Lees meer: God's grootste geschenk!

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com